Templul Rinnoji nikko japonia

Templul Rinnoji nikko japonia

Templul Rinnoji nikko japonia

Templul Rinnoji


Rinnoji (輪 王 寺, Rinnōji) este cel mai important templu din Nikko. A fost fondat de Shodo Shonin, calugarul budist care a introdus budismul in Nikko in secolul al VIII-lea.

Cladirea principala a templului, Sanbusudo, gazduieste cele trei statui mari din lemn aurit ale lui Amida, Senju-Kannon ("Kannon cu o mie de brate") si Bato-Kannon ("Kannon cu cap de cal"). Cele trei zeitati sunt considerate manifestari budiste ale celor trei zeitati montane ale lui Nikko, care sunt consacrate la Altarul Futarasan.

Opus cladirii principale Sanbutsudo, se afla tezaurul templului.

Shoyoen, o gradina mica in stil japonez, este situata in spatele tezaurului. Gradina este un loc popular pentru a vedea clulorile toamnei, cu multi arbori de artar in jurul iazului sau central. Culorile toamnei ajung aici, de obicei, in jurul primei jumatati a lunii noiembrie.

Program de vizitare: Zilnic, 8:00-17:00

Website: viziteaza website

Pret: 

  • Sanbutsudo: 400 yen
  • Taiyuinbyo & Sanbutsudo: 900 yen 
  • Tezaurul & Shoyoen: 300 yen

Acces:

„Kirifuri no taki Free Pass” este un permis de autobuz ccare costa doar 600 de yeni (24 de lei) si este valabil intr-o singura zi calendaristica pentru toate autobuzele care circula intre statia Nikko si cascada Kirifuri, precum si pentru autobuzele care circula in jurul obiectivelor incluse in Patrimoniului Mondial UNESCO, inclusiv Templul Rinnoji.

Rezerva-ti vacanta acum!

E-mail: contact@excursieinjaponia.ro

Telefon: +40729 341 004

Top