Despre Noi

WanderLust Travel este
povestea unei calatorii in Japonia


Blessed are the curious for they shall have adventures! (Fericiti cei curiosi pentru ca vor avea aventuri)

Ce este wanderlust? Termenul din limba engleza provine din germana: wandern (a face o drumetie) si lust (dorinta). Wanderlust descrie placerea de a calatori.

Intotdeauna am avut acea dorinta arzatoare de a scapa de cotidian, de a explora necunoscutul, de a ne aventura in afara zonei noastre de confort, de a descoperi alte culturi, de a intalni oameni pe care fara a calatori nu i-am fi intanit vreodata, de a afla cine suntem confruntandu-ne cu diferite situatii.

Intotdeauna am avut wanderlust!

Pentru noi, o viata bine traita este o viata ‚bine calatorita’ – crearea de experiente semnificative si amintiri vesnice care ne pot schimba complet viata.

Dupa ce am am umblat in multe locuri prin lume, in martie 2018 am ajuns impreuna cu sotul meu in Japonia ciresilor infloriti. Ne-am planificat calatoria minutions – cea mai buna perioada, am urmarit prognozele de inflorire ale ciresilor, locurile pe care le vom vizita, cele mai bune variante de transport catre si in Japonia, locurile unde urma sa ne cazam, obiceiurile locale, bugetul – si Japonia nu ne-a dezamagit. Desi aveam asteptari foarte mari, ele au fost cu mult depasite. Ne-am indragostit de Japonia, de politetea locuitorilor ei, de traditiile vechi ce coexista in armonie cu tehnologia moderna, de infrastructura moderna si de bucataria traditionala.

Cat de mult ne-a placut Japonia si cum ne-a schimbat viata? Am transformat pasiunea noastra pentru Tara Soarelui Rasare in business.

WanderLust Travel este o agentie de turism online

Am parcurs mii de kilometri pe jos sau cu diverse mijloce de transport si am vizitat nenumarate locuri minunate. Povestile pe care le gasiti aici sunt povestile calatoriilor noastre. Fotografiile care le insotesc sunt in marea lor majoritate fotografiile noastre. Sfaturile pe care le dam sunt din experienta noastra directa.

email: contact@wanderlusttravel.ro

Because in the end, you won’t remember the time you spent working in the office or mowing your lawn. Climb that goddamn mountain! – Jack Kerouac.

Pentru ca, pana la urma, nu iti vei mai aminti timpul petrecut la birou sau tunzand iarba. Urca muntele acela nenorocit! – Jack Kerouac

Top