Parcul Shinjuku Gyoen Tokyo

Parcul Shinjuku Gyoen Tokyo

Parcul Shinjuku Gyoen Tokyo

Shinjuku Gyoen


Shinjuku Gyoen (新宿御苑) este una din cele mai cunoscute si mai mari gradini din Tokyo, unul din cele mai bune locuri din oras unde primavara pot fi admirate florile de cires. 

Gradina a luat nastere in timpul perioadei Edo (1603-1867), ca domiciliu al lordului feudal al orasului Tokyo. Apoi a fost transformata in gradina botanica, iar mai tarziu transferata familiei imperiale in 1903. In timpul celui de-al doilea razboi mondial, parcul a fost aproape complet distrus, dar a fost apoi reconstruit si deschis publicului in 1949. 

Shinjuku Gyoen este alcatuit din trei tipuri diferite de gradini: o gradina peisagistica traditionala japoneza cu iazuri mari dotate cu insule si poduri, o gradina simetrica franceza si o gradina peisagistica engleza cu peluze largi inconjurate de ciresi. In parc se gasesc si un restaurant, un centru de informare, o galerie de arta si o sera cu multe flori tropicale si subtropicale. 

In Shinjuku Gyoen se afla numerosi ciresi de peste o duzina de soiuri diferite. De la finalul lunii martie pana la inceputul lui aprilie, mai mult de 400 de copaci infloresc in jurul gradinii engleze, transformand peluzele intr-una dintre cele mai populare locatii de hanami din Tokyo. In plus, in parc sunt ciresi care infloresc timpuriu si tarziu astfel incat perioada de vizionare a florilor de ciresi este mult mai lunga. 

Parcul este placut de vizionat si toamna cand se schimba culoarea frunzelor. In special arborii de artar sunt foarte frumosi. Ii gasiti in jurul gradinii japoneze si a Momikiyama („Muntele Momiji”) in partea estica a parcului. Perioada cea mai buna de vizionare este de la mijlocul lunii noiembrie pana la mijlocul lunii decembrie.

Program de vizitare:

  • Luni: Inchis
  • Marti-Duminica:
  • 15 Martie - 30 Iunie & 21 August - 30 Septembrie: 9:00-18:00
  • 1 Iulie - 20 August: 9:00-19:00
  • 1 Octombrie - 14 Martie: 9:00-16:30

Website: viziteaza website

Preturi:

  • Adulti: 500 yen
  • Seniori (65+): 250 yen
  • Copii (0-15): Gratuit

Rezerva-ti vacanta acum!

E-mail: contact@excursieinjaponia.ro

Telefon: +40729 341 004

Top