Roppongi Hills Tokyo

Roppongi Hills Tokyo

Roppongi Hills Tokyo

Roppongi Hills


Roppongi Hills este unul dintre cele mai bune exemple de oras din interiorul orasului. Deschis in 2003, in inima districtului Roppongi din Tokyo, complexul include birouri, apartamente, magazine, restaurante, un hotel, un muzeu de arta, o punte de observare si multe altele. 

Birourile gazduiesc companii de top din sectoarele IT si financiar, Roppongi Hills fiind un simbol al industriei IT japoneze.

In centrul Roppongi Hills se afla Turnul Mori de 238 de metri (54 de etaje), una dintre cele mai inalte cladiri din oras. Desi cea mai mare parte a cladirii (43 de etaje) este ocupata de spatii de birouri, primele etaje gazduiesc restaurante si magazine, iar etajele superioare adapostesc o punte de observare si Muzeul de Arta Moderna Mori, care sunt deschise publicului. 

Maman Spider a lui Louise Bourgeois este un reper celebru in Roppongi Hills. Cu o inaltime zece metri, paianjenul face parte dintr-o serie de sase sclupturi turnate din bronz realizate ulterior creatiei originale din otel din 1999, lucrare expusa la Tate Modern, in Londra.

Alte zone de interes din Roppongi Hills includ Gradina Mori chiar in spatele turnului Mori si hotelul de lux Grand Hyatt. In complex exista si un cinematograf, Toho Cinemas, precum si sediul TV Asahi.

Puntea de observare Tokyo City View este una dintre cele mai spectaculoase din Tokyo. Cand vremea o permite, puteti admira privelistea si de pe o punte in aer liber pe acoperis. 

Tokyo City View este situata la ultimul etaj al Turnului Mori si are tavane inalte si pereti de sticla care se intind pe toata circumferinta cladirii, oferind vizitatorilor privelistea intregului oras. In plus, Sky Deck este o punte pe acoperis, in aer liber, care poate fi accesata atunci cand vremea permite.

Program: 
Tokyo City View: 10:00 - 23:00 
Sky Deck: 11:00 - 20:00 cand vremea permite.
Admiterea se incheie cu 30-60 de minute inainte de ora de inchidere.


Pret: 1800 yeni si 500 yeni suplimentari pentru Sky Deck

Rezerva-ti vacanta acum!

E-mail: contact@excursieinjaponia.ro

Telefon: +40729 341 004

Top