Piata Nishiki Kyoto

Piata Nishiki Kyoto

Piata Nishiki Kyoto

Piata Nishiki


Piata Nishiki (錦 市場, Nishiki Ichiba) este o strada ingusta cu mai mult de o suta de magazine si restaurante. Cunoscuta ca "Bucataria din Kyoto", aceasta piata plina de viata este specializata in alimente, cum ar fi fructele de mare proaspete, cutite si vase de gatit si este un loc minunat pentru a cumpara alimente sezoniere si specialitati din Kyoto, cum ar fi dulciurile japoneze, muraturile, produsele confiate si sushi.

Piata cuprinde tot felul de magazine, de la tarabe mici, inguste, pana la magazine mai mari, cu doua etaje. Cele mai multe sunt specializate in comercializarea unor preparate specifice. Aproape tot ceea ce este vandut in piata este produs si achizitionat local.

Unele magazine ofera gratuit mostre sau vand feluri de mancare si frigarui destinate a fi mancate pe loc. Exista, de asemenea, cateva restaurante si magazine mici care vand produse alimentare gata preparate.

Piata are o istorie de cateva secole, iar multe magazine sunt operate de aceeasi familie de generatii. Primul magazin a fost deschis in jurul anului 1310.

Program de vizitare: Zilnic, 9:00-17:00 (unele magazine sunt inchise miercurea sau duminica)

Website: viziteaza website

Pret: GRATUIT

Rezerva-ti vacanta acum!

E-mail: contact@excursieinjaponia.ro

Telefon: +40729 341 004

Top