Parcul Minoo Osaka Japonia

Parcul Minoo Osaka Japonia

Parcul Minoo Osaka Japonia

Parcul Minoo


Parcul Minoo (箕 面 公園, Minō Kōen, uneori scris si Mino sau Minoh) este o vale impadurita de la marginea orasului Osaka, chiar la nord de zona urbana. In timpul toamnei, este unul dintre cele mai bune locuri din regiunea Kansai pentru a vedea culorile toamnei intr-un cadru natural. Culorile cele mai intense le puteti admira in a doua jumatate a lunii noiembrie.

Similar cu Muntele Takao de langa Tokyo, parcul Minoo este cea spatioasa zona de recreere naturala de langa Osaka. Puteti ajunge in parc in mai putin de 30 de minute din Umeda, de centrul orasului Osaka. 
Takao si Minoo au primit ambele statutul de parc cvasi-national in 1967 pentru a comemora a o suta aniversare a perioadei Meiji (1867-1912).

Principalul traseu de drumetie al parcului se intinde pe aproximativ trei kilometri printr-o vale pe langa raul Minoo. Poteca incepe in apropiere de statia Hankyu Minoo si duce la Cascada Minoo. Cu o inaltime de 33 de metri, cascada este principala atractie naturala a parcului. 

Poteca de la statie pana la cascada are pante line, este asfaltata, iar cei mai multi drumeti o parcurg in aproximativ 45 de minute de mers pe jos. Prima jumatate a traseului trece pe langa cateva magazine, temple si alte facilitati, in timp ce jumatatea ulterioara este putin mai abrupta si inconjurata de copaci.

De-a lungul traseului de drumetie, Templul Ryuanji este cel mai impresionant. Situat la mijlocul drumului dintre gara si cascada, templul apartine sectei religioasa a cultumui muntelui Shugendo si are o serie de cladiri interesante.

Toamna, magazinele de langa poteca vand o gustare interesanta numita momiji tempura: frunze de artar prajite in unt. 

Parcul are si un mic insectariu si trasee de drumetie mai extinse, unele dintre ele duc la puncte de observatie si pe dealurile de dincolo de cascada.

Program: Intotdeauna deschis
Pret: GRATUIT 

Rezerva-ti vacanta acum!

E-mail: contact@excursieinjaponia.ro

Telefon: +40729 341 004

Top