Gonaitei Garden Kyoto Imperial Palace Kyoto

Gonaitei Garden Kyoto Imperial Palace Kyoto

Gonaitei Garden Kyoto Imperial Palace Kyoto

Palatul Imperial din Kyoto


Palatul Imperial din Kyoto (京都 御所, Kyōto Gosho) a fost resedinta familiei imperiale a Japoniei pana in 1868, cand imparatul si capitala au fost mutate de la Kyoto la Tokyo. Palatul este situat in Parcul Imperial Kyoto (京都 御苑, Kyōto Gyoen), un parc larg in centrul orasului, care cuprinde si Palatul Imperial Sento.

De-a lungul timpului, palatul a fost amplasat in mai multe locuri din oras. Palatul imperial actual a fost reconstruit in 1855. Complexul este imprejmuit cu pereti lungi si include mai multe porti, sali si gradini.

Publicul poate vedea exteriorul cladirilor si poate vizita gradinile palatului, dar interiorul niciunei cladiri imperiale nu poate fi vizitat.

In Parcul Imperial din Kyoto se afla si Kaninnomiya Mansion, fosta resedinta a nobililor de la curte, deschisa publicului si situata in coltul sud-vestic al parcului. Nu departe, se afla un altar, pe o insula mica a unui iaz.

Parcul serveste si drept spatiu de agrement atat pentru turisti, cat si pentru locuitori, cu trasee atractive, cu pietris, pajisti si plantatii de copaci. Un grup de ciresi curgatori se afla langa Konoe Pond in coltul nord-vestic al parcului. Acestia sunt infloriti timp de doua-trei saptamani de la sfarsitul lunii martie pana la mijlocul lunii aprilie.

Program de vizitare:

  • Marti-Duminica: Deschis
  • Aprilie-August: 9:00-17:00
  • Septembrie-Martie: 9:00-16:30
  • Octombrie-Februarie: 9:00-16:00
  • Luni: Inchis

Website: viziteaza website

Pret: GRATUIT

Rezerva-ti vacanta acum!

E-mail: contact@excursieinjaponia.ro

Telefon: +40729 341 004

Top