Castelul Odawara Hakone Japonia

Castelul Odawara Hakone Japonia

Castelul Odawara Hakone Japonia

Castelul Odawara


Castelul Odawara (小田原 城, Odawarajō) a fost construit la mijlocul secolului al XV-lea si a cazut in mainile clanului Hojo, unul dintre cele mai puternice clanuri din timpul Erei Statului Razboinic (1333-1573), care l-a folosit ca baza pentru a controla regiunea din jurul orasului Tokyo din ziua de azi. In 1590, Toyotomi Hideyoshi a atacat castelul si, odata cu infrangerea clanului Hojo, a unificat Japonia.

In 1703, castelul a fost distrus de un cutremur, dar a fost reconstruit rapid. Insa, in 1870, castelul si alte cladiri din vecinatatea acestuia au fost dezmembrate si vandute. Cladirea a fost reconstruita din nou din beton armat in 1960, pe baza modelelor si desenelor din perioada Edo. In urmatorii ani, cele trei porti principale care conduceau la castel au fost, de asemenea, restaurate. 

Castelul este renumit pentru ciresii sai, care sunt infloriti de obicei de la sfarsitul lunii martie pana la inceputul lunii aprilie, si multe alte flori, inclusiv flori de prun, azalee, wisteria, iris, hortensie si lotus.

Program de vizitare: Zilnic, 9:00-17:00


Pret: Castelul: 500 yen

         Muzeul: 300 yen

         Castelul & Muzeul: 650 yen

Rezerva-ti vacanta acum!

E-mail: contact@excursieinjaponia.ro

Telefon: +40729 341 004

Top